NovinkyKam na koncert?

HATEBREED (usa) a BLACK DAHLIA MURDER (usa) rozpútajú 3.7. v Bratislave peklo!

Dve popredné americké formácie mieria do Bratislavy! 3.7. sa v klube Randal predstavia hardcore dravci HATEBREED a deathcorové komando BLACK DAHLIA MURDER. Vstupenky na tento koncert sú k dostatiu v sieti Ticketportal a tiež priamo v klube.

HATEBREED nejaký ten rok, nadnesene povedané, kráľujú svetovej hardcorovej scéne, aspoň čo sa fanúšikovského zázemia týka. Ich typickým znakom je brutálny, priamočiary hardcore, ktorý sa bez zbytočných kudrliniek triafa priamo doprostred hlavy a doslova zvádza k masovému stage diving alebo divokým circle pitu. HATEBREED tak možno bezpochyby brať, ešte spoločne s TERROR, ako právoplatného nástupcu legendárnych HC bardov ako AGNOSTIC FRONT, SICK OF IT ALL alebo CRO MAGS.

Družina okolo frontmana Jameyho Jasta si však svoj ​​úspech tvrdo odpracovala. Stojí za nimi stovky odohraných koncertov po celom svete a život strávený nekonečným cestovaním. Ťažko povedať, či si po vydaní prvého albumu Satisfaction is the Death of Desire dokázali predstaviť, kam dosiahnu. Definitívne zlom nastal s doskami Perseverance (2002) a The Rise of Brutality (2003), po ktorých nasledovala turné sa Slayer, Napalm Death alebo Deftones a HATEBREED sa tak definitívne dostali do širokého povedomia vyznávačov tvrdej hudby.
V Bratislave budú propagovať svoj ​​posledný album The Divinity of Purpose„.

Americké deathcorové komando The Black Dahlia Murder patrí medzi preverené stálice v okruhu hudobnej scény zvané ako new wave of american heavy metal„.

Kombinácia death / thrash / HC vyniká najviac pri živých vystúpeniach, ktoré zvyčajne diriguje frontman s znalým menom Trevor Strnad. Black Dahlia na doskách aj pri živých show zatápí pod kotlom od prvých minút a nepovolí do samotného záveru.

www.obscure.cz
www.randalclub.eu

zdroj: Tomáš Karlík

Prečítajte si

Comments are closed.

Viac:Novinky