Categories: Videoklipy

Smola a Hrušky sa hlási videoklipom k skladbe Fajčiť netreba

Dlhoočakávana premiéra nového videoklipu Smola a Hrušky feat. DNA k singlu „Fajčiť treba“ z pripravovaného nového albumu bude dnes o 15,30 hod. vo vysielaní hudobnej televízie Musiq 1. Zároveň bude klip možné vzhliadnuť aj na oficiálnom YouTube kanály Smola a Hrušky www.youtube.com/smolaahrusky, kde bude uverejnený v necenzúrovanej verzii. O produkciu videoklipu sa postaral team z Toxproduction.sk

Na skladbu máme veľmi dobré ohlasy a čo nás milo prekvapilo je, že na najväčšom česko-slovenskom portáli venujúcom sa hudobných skupinám Bandzone.cz, to bola 2 týždne najhranejšia novinka, hovorí frontman Spoko. Aj preto sme sa rozhodli, že dáme túto skladbu na náš oficiálny web na stiahnutie zadarmo. Okrem toho sme stále zatvorení v štúdiu a makáme na ďalšom prekvapení pre našich fanúšikov, ktoré sa taktiež objaví aj na našom novom albume, dopĺňa spevák.

Pri príležitosti vydania nového albumu sa pripravuje aj medzinárodné turné, kde kapela odohrá 20 koncertov v Poľsku, Čechách a na Slovensku. Spolu s kapelou vystúpi aj viacero zahraničných či domácich hostí a fanúšikovia sa môžu tešiť na skvelý koncertný kolotoč.

 

Edo Kopček

Share
Published by
Edo Kopček