Novinky

GoOut Slovensko uvádza podcast s názvom Za Hudbou

Kultúrny prehľad a predajca vstupeniek GoOut na Slovensku uvádza svoju prvú podcastovú reláciu s názvom Za Hudbou. Spoločnosť aktívna tiež na českom, poľskom a nemeckom trhu tak pokračuje v trende, s ktorým začala v roku 2019 v Česku.

Kultúrne a lifestylovo ladený podcast si kladie za cieľ sprevádzať poslucháčov zákulisím hudby. Prostredníctvom interpretov, promotérov, manažérov či publicistov chce reagovať na aktuálne témy a poukazovať na profesie, ktoré s hudbou súvisia. Podcastom sprevádza tanečník, publicista a moderátor Otec Mirec, ktorého možno poznať z Rádia_FM. 

„Podcast vnímame ako ďalší logický krok v rámci našej misie približovať ľuďom kultúru”, komentuje leader GoOut na Slovensku, Matej Kráľ. „Sme veľmi radi, že slovenská frakcia GoOut pripája ku kultúrnemu prehľadu s možnosťou nákupu vstupeniek vlastný podcast v slovenčine. Otec Mirec má vďaka svojmu dlhodobému pôsobeniu na scéne vynikajúci prehľad, a prostredníctvom podcastov môže poslucháčom priblížiť hudobné scény, s ktorými spolupracujeme.”

Publicista Hugo Hypetrain, producent Fvlcrvm aj Rytmus

V rácmi podcastu Za Hudbou už vyšli prvé tri diely, v tom prvom sa venoval publicista a DJ Hugo Hypetrain domácej aj zahraničnej rapovej scéne, ktorú dával do súvislostí s domácimi žánrovými oceneniami a popkultúrou. Producent Fvlcrvm komentoval rozdiely medzi stavom hudobného priemyslu v strednej Európe a na západe, venoval sa tiež perspektívam a možnostiam rôznych streamovacích platforiem, ale aj tomu, na čo môžu byť interpretom v súčasnosti užitočné hudobné vydavateľstvá. Rapper Rytmus sa v najnovšom vydanom dieli vyjadroval k súčasnej situácii na rapovej scéne, ale aj k rôznym spoločenským javom, ktoré sprevádzajú jeho kariéru.

Podcast Za Hudbou s Otcom Mircom je možné počúvať na Spotify alebo na Apple Podcasts. Podcast vychádza 2x do mesiaca.

zdroj: GoOut Slovensko

Prečítajte si

Comments are closed.

Viac:Novinky