NA ROCKOVEJ BEERMOVKE 4 LEN ROCK A PIVO!

Ani tento rok nebude kultúrna scéna v Sabinove ochudobnená. Vrcholom jesennej nádielky, kedy hudobní fanúšikovia majú poslednú šancu nechať sa „posilniť“ pozitívnou energiou živelnej vyššej moci. Ak vám chýba poriadna dávka kvalitnej rockovej hudby a piva, tak navštívte 4. ročník Rockovej Beermovky. Tá prináša spoločne s rockovou muzikou, pivom aj nezameniteľný pocit v kruhu priateľov, známych a vtláča do vnútra človeka nezrušiteľné znamenie kvalitnej akcie.

Ak ti chýba duševné posilnenie, na Rockovej Beermovke ťa čaká poriadna dávka kvalitnej rockovej hudby a piva. V centre pozornosti Rockovej Beermovky v predchádzajúcich ročníkoch vždy patrila sekcia zostavená prevažne zo slovenských kapiel čo najširšieho spektra. Od klasického rocku až po death metal a nikdy nechýbal ani moderátor celého večera Ďoďo Šotík. Rok 2014 patrí najmä melodickým gitarám a výrazným bicím doplnených punkom. Tento fakt reflektuje zloženie interpretov a svojmu publiku prinesú debuty i novinky. Z Vranova prídu power punkeri COMPRESOR, o horror sa postará AINT z BB a gitarové riffy zahrajú slovenské hviezdy ANTHOLOGY (Nižna) a RIGHTDOOR (KE).

Vyvrcholením večera sa dostaneme až k indie punku od chalanov, ktorí pricestujú až z Veľkej Británie. THE BOTTLENECKS v zložení Young Neil, Mick Perl a Marian takto porušia sekciu slovenských kapiel a predvedú Beermovke svoju muzikantsku silu. „Prekvapením rozhodne bude pesnička, ktorú si zaspieva moderátor Ďoďo Šotík s Angličanmi The Bottlenecks, a ako sa s ňou popasuje uvidíme už túto sobotu.“ s nadšením prezradil spoluorganizátor Peter Petriľák Hejvi.

Návštevníci sa môžu tešiť okrem kvalitnej hudby aj na súťaže o cd-čká, tričká, poháre a iné drobnosti od kapiel. Týmto si Peter Petriľák Hejvi praje a dodáva: „Chceli by sme, aby Rocková Beermovka pokračovala, aby táto akcia mala v Sabinove tradíciu… no ide o mnoho aspektov ako sa ďalej k organizácii akcie postaví mesto, sponzori, ale hlavne návštevnosť našich priaznivcov.“

Fanúšikovia dobrej zábavy a rodinnej atmosféry si 8. novembra môžu naživo vychutnať kapely a posilniť sa chladeným pivkom. Lístky na Rockovú Beermovku 4 budú v predaji pri vstupe na akciu. Brána bude otvorená od 18:00 hod. Vstup na akciu je 3 eur, preto neváhajte prísť v sobotný večer medzi prvými, aby sa vám ušlo miesto.

Všetky potrebné informácie o hudobnom festivale Rocková Beermovka 4 nájdete na facebookovej udalosti https://www.facebook.com/events/346147498887543/?fref=ts.

Miesto konania: MsKS Sabinov Estrádna sála

Otvorenie brány: 18.00 hod.

Vstup: 3€

Zdroj: Paľo Dráb, PR manažér podujatia

Paly clancy Dráb