10. ročník Mighty Sounds s hviezdou Dropkick Murphys

Už 11. júla vypukne 10. ročník multižánrového festivalu MIGHTY SOUNDS, ktorý sa bude opäť konať v Táboře!

Festival sa sústredí predovšetkým na punk a punkrock, rock’n’roll, hardcore, reggae, ska, rockabilly, indie-rock a hudobné štýly a scény, ktoré s nimi úzko súvisia alebo sa od nich odvíjajú.

Zahraničné mená tvoria 80% line-upu. Tento rok sa môžete tešiť na MADBALL, DROPKICK MURPHIES, Irie Révoltés, Stick To Your Guns, Being As An Ocean, Anti-Nowhere League a mnohé ďalšie známe i menej známe zahraničné kapely. Samozrejme sa môžte tešiť i na české a slovenské kapely, ktoré určite všetci poznáme – šialení Hentai Corporation, From Our Hands, Sto zvířat, Green Smatroll alebo takú kapelu Kšandy Industry, ktorí i cez svoju mladosť stúpajú po rebríčku veľmi vysoko!

Toto je len zlomok kapiel, ktorých na festivale Mighty Sounds bude ako každý rok okolo 150. Nemali by ste si nechať ujsť ani doprovodné programy – rampa, ktorú opäť privezie stánok VANS, turnaj v nohejbale i vo futbale. Ďalej si môžte zahrať napríklad ping pong alebo zaskákať na trampolíne. V areálu sa bude nachádzať recyklačný stánok Greenpeace, fireshow v podaní Tribo Fuego alebo pivná hra známa ako Beer-pong.

Tri živé, tri DJské stage na Vás budú sprevádzať 11.-13. júla v Čápově Dvoře v Táboře!

Viac informácií nájdete na http://mightysounds.cz/.

text: Aquiel Vebrová

Paly clancy Dráb