Categories: NovinkySúťaže

Zapoj sa do súťaže na RnB & Hip Hop Night 2018

RnB & Hip Hop Night je nový koncept pravidelnej medzinárodnej hudobnej párty.

V rámci prvého ročníka RnB & Hip Hop Night sa uskutočnia tri koncerty v Čechách a tri koncerty na Slovensku.

Spoločným menovateľom všetkých troch slovenských koncertov je uznávaný slovenský hudobník EUGEN BOTOŠ SO SKUPINOU FINALLY, ktorá sa postará o hudobný support všetkých účinkujúcich
počas celého turné ako tzv. leader band. Na všetkých troch slovenských koncertoch sa predstaví tiež exkluzívny hudobný hosť z USA, vynikajúca RnB speváčka ANGELA JOHNSON, ktorá nahrala niekoľko skladieb na album Eugena Botoša Final Definition. V Bratislave sa navyše ako hostia predstavia CELESTE BUCKINGHAM a VLADIS, v Košiciach VLADIS a rómsky hudobný virtuóz ALEXANDER „ŠANI“ SÁSI. Na všetkých troch slovenských koncertoch  sa tiež predstaví nový český hudobný objav, mladá talentovaná speváčka CHRISTINNE.

VSTUPENKY NA RNB & HIP HOP NIGHT SÚ V PREDAJI V SIETI TICKETPORTAL.

RNB & HIP HOP NIGHT sa uskutoční v apríli a zavíta do troch slovenských miest – BRATISLAVY (11.4.), KOŠÍC (13.4.) a PIEŠŤAN (14.4.). Teraz máš možnosť zapojiť sa a vyhrať na vybraný koncert 2 voľné vstupy. Do každého mesta žrebujeme jedného výhercu.

Stačí, ak spravíš nasledovne – Pridaj sa k nám na našej fb stránke kliknutím na Páči sa mi to https://www.facebook.com/mojamuzikask, do správy nám ešte napíš mesto, ktoré chceš navštíviť. Pripravené sú 2 lístky do každého mesta. Výhercu vyžrebujeme deň pred každým koncertom. Výhercu uverejníme na našej facebook stránke mojamuzika.sk, pridajte sa k nám.

Paly clancy Dráb