Power/speed metalový HELLOWEEN na festivale Rock pod kameňom

Po úspešnom spustení a predaji lístkov, festival Rock pod Sninským kameňom predstavuje nové meno. Po nedávnych koncertoch v rámci tour Hellish Rock part 2 na Slovensku, uvidíme kapelu Helloween aj na tomto festivale v Snine.  Dlhú odmlku od organizátorov si môžme vysvetliť, len správnym načasovaním predstavenia kapely Helloween práve kvôli konajúcim sa koncertom v Bratislave a Brezne pred pár dňami. Nemecký metalisti Helloween rozprúdia svojou dávkou muziky celú radu fanúšikov. Kapela svoju show rozbehne v sobotu 10.8.2013 vo večerných hodinách.

Produkcia festivalu je v plnom prúde a organizačné plány sú rozoberané denne. Znova sa môžme tešiť na príjemne strávené tri dni plné hudby. Vstupenky sú v predaji a viac informácií ako sa dostať k lístkom získate na http://www.rockpodkamenom.sk/sk/tickets/.

Helloween

Helloween je nemecká power/speed metalová skupina založená na začiatku 80. rokov Kai Hansenom a Markusom Grosskopfom. Helloween je známy ako jedna z priekopníckych power metalových skupín. Najúspešnejším albumom skupiny je Keeper of the Svene Keys part. 2 vydaný v roku 1988. Tento album sa umiestnil aj v rebríčku metalových albumov na 26. mieste. Spevákom na tomto albume bol Michael Kiske. Najväčšími hitmi skupiny sú piesne z tohto albumu I Want Out, Eagle Fly Free, Dr. Stein. Ďalšími známymi piesňami sú Future World, Keeper of the Sven Keys, Halloween, As Long As I Fall, A Tale That Wasn´t Right, Just A Little Sign, If I Could Fly, Mirror, Mirror, The Time of the Oath a Rise and Fall.


Viac info www.rockpodkamenom.sk

text: Paľo Dráb

Paly clancy Dráb